Du finder Pig Me shelters i to versioner. Med eller uden terrasse på fronten.

Derudover kan du til alle Pig Me shelters finde en lang række af tilbehør der giver oplevelsen af overnatning i et Pig Me shelter en højere grad af komfort og luksus.

Vælg dit Pig Me shelter

“Vi søgte et noget primitiv overnatning til gæster i kano og med cykler, som ikke har det største budget. Noget der er relativt vedligeholdelsesfrit. Valget faldt på Pig Me, fordi de var smarte og anderledes til en overkommelig pris. Vi kan godt lide tanken om, at de er flytbare. Vi har ikke flyttet dem endnu, men det er et kæmpe plus for os. Gæsterne er desuden vilde med dem. Funktionaliteten er i top. Der er strøm, og de kan aflåses og gæsterne synes de er enormt hyggelige. Det er en unik oplevelse, som andre måske ikke har prøvet. Det er desuden det mest fotograferede på vores campingplads. Billeder bliver flittigt lagt op på sociale medier. Folk på tur i den kommunale skov, kommer desuden ind på pladsen for at se dem. Pig Me-shelters skaber en masse opmærksomhed, og folk husker dem.”

Bianca Randers City Camp

“Vi ville gerne have et glamping-produkt, som ikke var campingvogn eller telt. Vi faldt over PIG ME-shelters, og de passede perfekt ind i vores koncept. Vi fik dem lavet med hjul på, så vi kan flytte dem. De behøver derfor ikke stå det samme sted hvert år. Folk er vilde med at bo i dem, og interessen er stigende. De er nemlig rigtigt lækre og i super god kvalitet med isolering, der passer perfekt til det danske klima. Vi har lavet et særligt glamping-koncept omkring dem: Masser af luksus med gode senge og dyner, køleskab og morgenmad på sengen. Vi har placeret vores Pig Me-shelters helt unikt ned til en lille sø. Når folk ser dem, siger de ”wow”. Der er indlagt strøm, og vi har valgt sheltersene med ”hele pakken” af tilbehør for en unik oplevelse. De er superfantastiske, og folk er ellevilde. Det er så godt et koncept – og SÅ god kvalitet.”

Eva Nivå Camping