Mobile shelters produceret i Danmark

Vores shelters er et unikt produkt i en kvalitet, der holder i mange, mange år.

Arkitektdesignet hytter og inspireret af hytter fra frilandsgrise

Læs mere om vores Pigme Shelters

Disse har allerede investeret i Pig Me shelters

4 fordele ved at vælge Pig Me

Helårs investering

Pig Me-shelters er lavet med henblik på optimal komfort. Takket være god isolering i form af 50 mm glasuld sikres et godt indeklima med gode temperaturer. Vores Pig Me-shelters forlænger sæsonen og kan udlejes hele året. Det gør dem attraktive takket være kort og hurtig afbetaling.

Nemme at flytte

Shelters fra Pig Me kan nemt flyttes takket være specialdesignede hjul, der fås som tilkøb. Hvis I har større arrangementer og behov for at gruppere flere shelters tæt op ad hinanden eller have mere afstand mellem dem, bliver det ikke nemmere.

Hurtige at rengøre

Vores shelters er bygget i modstandsdygtige materialer og har ingen kringlede kroge eller skrøbelige områder. Det gør dem supernemme og hurtige at rengøre og hjælper med at holde omkostningerne på denne post nede.

Indbyder til afslapning

Pig Me-shelters er veludført design, når det er bedst. De står på 35 cm stålben med en lille træterrasse foran. Det er den helt perfekte siddehøjde. Terrassen fungerer derfor både som terrasse, siddeplads og bord og indbyder til tilbagelænet afslapning og gode stunder.

Kundeudtalelser

Når folk ser dem siger de ”wow”. De er super fantastiske, og folk er ellevilde med dem. Det er så godt et koncept – og SÅ god kvalitet. Folk er vilde med at bo i dem, og interessen er stigende.
- Eva
Nivå Camping
De er smarte og til overkommelig pris. Gæsterne er vilde med dem, og synes de er enormt hyggelige. Funktionaliteten er i top, og det er et kæmpe plus de er flytbare.
- Bianca
Randers City Camp
Vi er yderst tilfredse med vores Pig-Me hytte - den bliver brugt næsten hver nat. Jeg har tilkoblet et batteri under hytten, som holder strøm i et par måneder. Vi er meget glade for vores hytte.
- Kasper
Privat person

Referencer

rover

Randers City Camp

Unik overnatning i Pig Me-luksusshelter hos Randers City Camp

rover

Smukfest

Pig Me har været repræsenteret på Smukfest i mere end 15 år – og med rigtig god grund.

rover

Preikestolen Basecamp

Preikestolen BaseCamp i Norge har skabt et skønt lille miljø med vores Pig Me-shelters

Idéen bag Pig Me

Idéen til de allerførste Pig Me-shelters opstod i samarbejde med Friland Randers, som forsker i grisehytter. Hvis grise kan bo i dem, hvorfor ikke også os? Pig Me-shelters er alternativ tænkning inden for overnatningsmuligheder og har udviklet sig til et unikt kvalitetsprodukt i gode materialer. De indbyder til perfekt afslapning og oplevelser.

Download vores 16 siders katalog med inspiration og info om Pig Me shelters

  • Komfortabelt luksus shelter
  • Fleksibelt og flytbart
  • Solide og holdbare materialer
DOWNLOAD KATALOG