Storslåede overnatningsmuligheder i Pig Me-shelters ved Preikestolen Basecamp

Smukke Norge med sine rå fjelde indbyder til skønne vandreoplevelser og ikke mindst overnatninger midt i det fri. Preikestolen BaseCamp i Norge har skabt et skønt lille miljø med vores Pig Me-shelters, der inviterer til masser af hyggelige stunder.

Vores unikke Pig Me-shelters med deres koniske design og metalliske ydre står i perfekt samspil til den omkringliggende natur. Med temperaturer der svinger året rundt fra kolde efterårsnætter til lune sommernætter, byder Preikestolen på vejr, der kan få selv den mest garvede hiker til at klapre tænder eller svede tran. Vores Pig Me-shelters er derfor hævet over jorden og med skøn isolering, der holder varme såvel som kulde stangen.

PIG ME-shelters ved Preikestolen BaseCamp har en lille veranda, hvor det er muligt at nyde smukke klare aftener. Når det er tid til at gå til køjs, yder vores shelters de perfekte rammer for en dejlig nat og en skøn morgen. Takket være de små runde vinduer, bliver du mødt af det dejligste morgenlys, når solen står op over fjeldet.

Preikestolen BaseCamp