Unik overnatning i Pig Me-luksusshelter hos Randers City Camp

Vores Pig Me-shelters skaber rammerne for dejlige timer. Foran er der en lille skøn veranda med trægulv, der er helt perfekte til at nyde en kop kaffe i solen, eller se børnene lege rundt foran. Med hele 8 af vores skønne Pig Me-luksusshelters hos Randers City Camp har de skabt et hyggeligt lille område, hvor de koniske shelters med den organiske form, står i fin kontrast til skoven bag sig og skaber et lille, intimt miljø til hyggelige stunder.

En anderledes campingoplevelse møder nemlig gæsterne ved Randers City Camp, når de vælger overnatning i en af vores Pig Me-luksusshelters. Vores shelters byder på masser af komfort, så det er slut med at klapre tænder, når temperaturen falder om natten eller famle rundt i blinde i mørket, fordi telefonen eller lommelygten er gået tør for strøm. Ved Randers City Camp er der indlagt strøm og lys i shelteret.

Derudover står vores Pig Me-shelters altid på ben, så kulde fra jorden holdes væk, og de er godt isolerede, så både kulde og varme holdes ude, og inviterer til en god nattesøvn. Med døre, der kan låses, og runde vinduer, der lader dagens lys strømme ind, er der plads til privatliv og at være sig selv, når aftenen og natten står for døren.


Billeder fra Randers City Camp

Besøg Randers City Camp og oplev en forunderlig hyggelig overnatning i et Pig Me Shelter.

Randers City Camp

Hedevej 9, 8920 Randers NV

Interesseret i overnatning?