Luksus ”svinesti” på Smukfest danner ramme for unikke overnatningerUnik overnatning i Pig Me-luksusshelter hos Randers City Camp

Pig Me har været repræsenteret på Smukfest i mere end 15 år – og med rigtig god grund. De byder på helt unikke overnatningsmuligheder til de festivalglade gæster. Med Pig Me-shelters er det slut med køb-og-smid-væk-kulturen, der sommetider kan præge større festivaler, hvor telte bliver så hærgerede, at de ikke er værd at slæbe med hjem igen.

De Pig Me-shelters, som hvert år lejes ud, er derved et mere bæredygtig alternativ til telte. For Smukfest har Pig Me-shelters været en rigtig god investering, der har tjent sig hjem igen mange gange. Vores shelters har holdt til vilde festivalgæster i mere end 15 år og fortsætter længe endnu. Ganske enkelt fordi, der er tale om godt kram, der skaber rammerne for gode oplevelser.

De shelters som står på Smukfest har en helt unik historie. Idéen til dem er nemlig opstået ved et tæt samarbejde med Friland Randers, hvor der bliver forsket i grisehytter. Her opstod idéen, om at vi da også kan bo i hytterne. Hvis grise kan, hvorfor så ikke også os? Pig Me-shelters på Smukfest er et symbol på alternativ tænkning inden for simple overnatningsmuligheder.

Vores Pig Me-shelters på Smukfest er nogle af de allerførste vi designede og bør ikke forveksles med vores nyere versioner. De ligger placeret i en skøn klynge af 20 shelters i den dejlige østjyske natur og danner rammerne for en rigtig ”svinesti” i tråd med den bedste festivalånd – lige som det skal være. Pig Me-shelters er nemlig specialombyggede grisehytter, der lige er blevet lidt mere luksus med indlagt lys, strøm og vindue. Dørene kan låses, så alle ejendele er sikret, mens musikken spiller i bøgeskoven.

Smukfest